Shailene Woodley
  Shailene Diann Woodley, född den 15 november 1991 (23 år) i Kalifornien, är en amerikansk skådespelerska, mest känd från filmen "Divergent" där hon spelar hjältinnan Tris Prior, och från "The Fault in Our Stars", där hon spelar cancer kämparen Hazel Grace. Just nu är Shailene aktuell med Divergent uppföljaren, Insurgent! Läs mer om Shailene här.
Search
Site info
  Vi är tre tjejer, Bella, Amalia och Emily, som driver denna fansite om skådespelerskan Shailene Woodley sedan den 23 augusti 2014.Om du behöver nå oss kan du lämna en kommentar
  eller skicka ett mail till shaiwoodleyblogg@gmail.com

Info!

Hej alla fantastiska bloggläsare som fortfarande kikar in här då och då!
 
Som ni kanske har märkt har bloggen vart nere aa 2 månader. Jag vet inte vad som kommer hända med bloggen så jag för tillfället inte har en kontakt med dom andra. Men just nu kan jag bara prata ut mitt perspektiv. Men helt ärligt så har jag inte uppdaterat för att jag helt enkelt vart lat och glömt bort. Jag blev lite bekväm med att det var andra som uppdetara så jag kände att det inte var nödvändigt för mig att uppdetara och bara strunta i det och sen hände det väll dom andra och tillslut var det bara en och gav upp vilket jag förstår helt. Men nu är det också sommarlov och man kanske har svårt med tillgång till internet. Men jag är så ledsen att jag inte har uppdaterat!
 
Men jag tänkte att just nu håller dom på att spela in för Allegaint och då är det ett ytterst tillfälle att uppdetara bloggen och hon har även andra projekt på g verkar det som... Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Ska försöka att inte glömma bort och sen får vi hoppas att det finns saker att uppdatera om. Men jag hoppas att detta låter bra och så får vi hålla tummarna på att jag lyckas med det här.
 
Skriv gärna kommentarer på saker som jag kan uppdetara om!
 
Hoppas ni alla har ett bra sommarlov!
 
/AmaliaKommentera

Din E-mail publiceras ej.


Affiliates
Projekt

  Insurgent | 2015
  Roll: Tris Prior
  Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
  Status: Inspeningen avslutad
  Läs mer på IMDB

  Allegiant: Part 1 | 2016
  Roll: Tris Prior
  Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
  Status: Inspelningen börjar 2015
  Läs mer på IMDB

  Allegiant: Part 2 | 2017
  Roll: Tris Prior
  Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
  Status: Inspelningen börjar 2016
  Läs mer på IMDB
Disclaimer
  ShaiWodley är en inofficiell fansida dedikerad till skådespelerskan Shailene Woodley. Vi har ingen formell kontakt med Shailene, hennes familj eller manager. Vi ansvarar inte för felaktig information eller falska rykten och påstår inte att vi äger materialet som läggs upp, om annat inte nämns. Detta en en sida från fans, för fans. Disclaimer in Swedish.
Design
  Det är Copyright på det html & CSS som skapar denna design - var vänlig och respektera detta faktum. Bilderna tillhör respektive ägare.

  Layout by Vloge