Shailene Woodley
    Shailene Diann Woodley, född den 15 november 1991 (23 år) i Kalifornien, är en amerikansk skådespelerska, mest känd från filmen "Divergent" där hon spelar hjältinnan Tris Prior, och från "The Fault in Our Stars", där hon spelar cancer kämparen Hazel Grace. Just nu är Shailene aktuell med Divergent uppföljaren, Insurgent! Läs mer om Shailene här.
Search
Site info
    Vi är tre tjejer, Bella, Amalia och Emily, som driver denna fansite om skådespelerskan Shailene Woodley sedan den 23 augusti 2014.Om du behöver nå oss kan du lämna en kommentar
    eller skicka ett mail till [email protected]

Visste ni att...?

Visste ni att Shailene var en utav de flertal skådespelerskor som ansökte om rollen som Anastasia Steele i den populära filmen som har premiär på alla hjärtans dag "Fifty Shades of Grey". Shailene var högt upp på listan för författaren E.L. James  och en tidig favorit då hon tidigare inte haft problem med nakenscener men källor säger att hon var för upptagen med "Divergent" filmerna för att ta rollen som Anastasia Steele.
 
Tycker ni att Shailene skulle passa för rollen som Anastasia i Fifty Shades of Grey?
 
Personligen och detta är mina tankar så hata inte på mig nu. Jag kan inte se Shailene spela rollen som Anastasia. Jag har då sett filmen och blev helt kär i Dakota som henne och har svårt att se någon annan spela rollen. Anastasia är en ganska blyg tjej men med starka åsikter och är inte rädd att säga sina åsikter eller tankar. Shailene i sina tidigare roller som jag har sett har hon inte alls vart så. Hon har alltid kunnat säga det hon tänker och tycker precis som Anastasia men hon har inte vart rädd för dem och inte haft den här osäkra rösten. Hon var lite så i The Secret Life of the American Teenager men då var hon också yngre. Nu har man en helt annan bild på hur hon och hennes roller är. Dock tyckte jag inte alls att hon skulle passa som Hazel Grace i The Fault in Our Stars efter jag läst boken men hade ju helt fel. Så jag antar att hon kan överraska en. Hon är ju en mycket begåvad skådespelerska.
 



Kommentera

Din E-mail publiceras ej.






Affiliates
Projekt

    Insurgent | 2015
    Roll: Tris Prior
    Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
    Status: Inspeningen avslutad
    Läs mer på IMDB

    Allegiant: Part 1 | 2016
    Roll: Tris Prior
    Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
    Status: Inspelningen börjar 2015
    Läs mer på IMDB

    Allegiant: Part 2 | 2017
    Roll: Tris Prior
    Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
    Status: Inspelningen börjar 2016
    Läs mer på IMDB
Disclaimer
    ShaiWodley är en inofficiell fansida dedikerad till skådespelerskan Shailene Woodley. Vi har ingen formell kontakt med Shailene, hennes familj eller manager. Vi ansvarar inte för felaktig information eller falska rykten och påstår inte att vi äger materialet som läggs upp, om annat inte nämns. Detta en en sida från fans, för fans. Disclaimer in Swedish.
Design
    Det är Copyright på det html & CSS som skapar denna design - var vänlig och respektera detta faktum. Bilderna tillhör respektive ägare.

    Layout by Vloge