Shailene Woodley
  Shailene Diann Woodley, född den 15 november 1991 (23 år) i Kalifornien, är en amerikansk skådespelerska, mest känd från filmen "Divergent" där hon spelar hjältinnan Tris Prior, och från "The Fault in Our Stars", där hon spelar cancer kämparen Hazel Grace. Just nu är Shailene aktuell med Divergent uppföljaren, Insurgent! Läs mer om Shailene här.
Search
Site info
  Vi är tre tjejer, Bella, Amalia och Emily, som driver denna fansite om skådespelerskan Shailene Woodley sedan den 23 augusti 2014.Om du behöver nå oss kan du lämna en kommentar
  eller skicka ett mail till shaiwoodleyblogg@gmail.com

Våra åsikter om insurgent (innehåller SPOILERS)

VARNING FÖR SPOILERS!

Bella: Jag tyckte mycket om insurgent, men det fanns många plus och minus, och det som jag framför allt inte gillade med filmen var all dess action! Det blev lite för mycket Hollywood över det hela. 
Dock var det här ögonblicket väldigt gulligt, vem kan inte föreställa sig Tris & Four i framtiden med massa små söta barn! I ett par sekunder ville jag bara att de ska stanna där hos de fridfulla, fast de kanske inte alls passar in där. (Förresten, hur kunde Tris klippa sitt hår sådär perfekt alldeles själv?)
 
Stackars Tris, jag lider med henne genom allt jobbigt, det var verkligen hemsk att se henne när hon berättat att hon dödat Will.
Men när Peter räddade Tris! Det var helt klart bästa scenen i hela filmen enligt mig! Han ger väldigt mycket till filmen, humor (så man får skratta lite bland allt plågsamt) och att han är så oförutsägbar. 
Fourtrisssss! Varför får man inte se mer av dem!!!! De är så söta och om jag ska klaga på nått är det att både filmen och boken inte fokuserat mer på dem, vilket är synd. Bland allt det jobbiga är det ju faktiskt som Tobias sa, att de två är okej. 
Jag hatar hatar hatar hatar Caleb (och tycker lite synd om honom)! Hur kan man va så trångsynt, det borde sitta i ryggmärgen att man inte kan göra sådär mot sin syster! 
Och Jeanine! Manipulationernas mästare. Där fick du din patetiska trångtänkta j**el. 
 
En sak jag verkligen älskar med filmen är vilken Girlpower den har! Till skillnad från andra filmer är det ofta tjejen som måste se till att killen behärskar sig, men här är det Tris som har aggressions problem och som är karaktären med mest energi! Men Four gör ju dock ett väldigt bra jobb som pojkvän, eller vad säger ni? Han är för söt.
Dessutom finns många andra kvinnliga karaktärer med mycket power, två av de största ledarna är ju Jeanine och Evelyn! Så tack Veroncia för en actionfylld historia där även tjejer kan vara powerfulla! Den ända scenen jag verkligen saknade i filmen var när Tris i början av boken fick fridsserumet, det hade varit väldigt roligt att se henne så glad och flummig!
 
Slutet var bra, när portarna drogs upp och folk gick ut, man fick en slags frihetskänsla tillslut! Filmen var jobbig, men slutet gjorde att det jämnades ut, man kände att målet lyckades. 
PANG så dog Jeanine! Direkt blev det spännande igen, men jag saknade ändå twisten som var i boken. Allt som allt skulle jag ge filmen 3/5. 
 
EmilyJag tyckte att Insurgent var bra! Det var, precis som Shai och Theo hade lovat, mycket större än Divergent. Den var mycket mer actionfylld och man fick veta mer om problemen med att leva i det där samhället. Shai var lika bra som Tris i den här filmen, och precis lika jobbig som i boken. Scenen där hon hade i sig sanningsserumet var sjuk! Hela salongen var knäpptyst. *Applåderar*. Dick saknade jag scenen från boken då hon var hög av fridfullas serum....
Jag äskade Peter i filmen, speciellt när han räddade Tris. 
Jag tyckte kanske att det var lite för mycket action, det var liksom hela tiden. Jag gillade inte hur de gjorde om boken så mycket. Filmen var mycket mer science-fiction framtidsaktig än boken, de lade till lite för många effekter... 
Och jag tyckte det var synd att de inte tog med alla relationship problemen mellan Tris och Four. Det var en så stor del av boken ändå, och med Christina! Allt handlade bara om Jeanine kändes det som... Men ändå är jag nöjd med slutresultatet! Längtar till Allegiant Part 1 nu!! 
 
Amalia: Efter att jag såg filmen var jag helt omtumlad. Den var riktigt bra! Efter att ha sätt Divergent var jag väldigt exalterad på Insurgent och jag hade väldigt höga förväntningar. Jag måste tyvärr säga att det inte riktigt levde upp till förväntningarna från boken men den var fortfarande riktigt bra. Jag läste boken förra sommaren och älska den. Älska hur Tris och Tobias relation växte och det var mer fokus på hur de skulle hantera situationer som ett par istället för att de bara var fokus på Tris och hennes Divergens. Man kunde relatera scenerna i boken men vissa saker hade de såklart ändrat vilket jag tyckte var synd men kan ändå förstå då filmen skulle va sjukt lång. Slutat var väldigt ändrat från boken och det tyckte jag va konstigt så slutet har en stor betydelse på hur Allegaint ska bli. Något som jag var väldigt spänd på var att träffa Evelyn och hur hon skulle va och se ut. Jag trodde inte alls att hon skulle se ut så men det är nog för att jag såg en bild på henne på google och tänkte att hon skulle se ut så även i filmen, men jag var absolut inte besviken. Några fler saker som jag var besviken på så som Emily nämnde var att när de använde de fridfullas serum, det var något som jag satt och skratta åt och då det inte är så mycket komedi i boken hade det vart bra att ha så det inte bara blev action och drama. Sen hade det vart bra om de tog med alla problemen mellan Tris och Tobias då Allegaint innehåller eller är väldigt mycket uppbyggd på deras problem/drama. Jag längtar i alla fall till Allegaint del ett nu och har höga förväntningar om hur de ska hantera vissa saker. 
 
Förlåt för att detta tog så lång tid att komma upp, det var mitt fel. Jag har haft mycket att göra i skolan nu med nationella testen och helt ärligt har jag också glömt bort men jag hoppas ni är nöjda med inlägget. Tycker absolut att ni ska se filmen.


Anonym

"maxlength="255" Tack <3 kul att läsa om era åsikter. Kan bara hålla med. Slutet var helt konstigt mot i boken. De skulle ha gjort filmen mer lik boken.
Svar: Va bra! Ja, jag håller med! // Bella
mileycyrus.se


17 Apr, kl. 20.35Kommentera

Din E-mail publiceras ej.


Affiliates
Projekt

  Insurgent | 2015
  Roll: Tris Prior
  Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
  Status: Inspeningen avslutad
  Läs mer på IMDB

  Allegiant: Part 1 | 2016
  Roll: Tris Prior
  Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
  Status: Inspelningen börjar 2015
  Läs mer på IMDB

  Allegiant: Part 2 | 2017
  Roll: Tris Prior
  Genre: Sci-Fi, Romantik, Äventyr
  Status: Inspelningen börjar 2016
  Läs mer på IMDB
Disclaimer
  ShaiWodley är en inofficiell fansida dedikerad till skådespelerskan Shailene Woodley. Vi har ingen formell kontakt med Shailene, hennes familj eller manager. Vi ansvarar inte för felaktig information eller falska rykten och påstår inte att vi äger materialet som läggs upp, om annat inte nämns. Detta en en sida från fans, för fans. Disclaimer in Swedish.
Design
  Det är Copyright på det html & CSS som skapar denna design - var vänlig och respektera detta faktum. Bilderna tillhör respektive ägare.

  Layout by Vloge